fbpx

Stoppen met roken.

Stoppen met roken. Maar nu voor altijd!

Dus niet alweer  stoppen en dan na een paar weken, maanden of zelfs jaren weer  beginnen, maar écht stoppen voor altijd. En het gevoel hebben niks te missen.

Stoppen met roken lukt een aantal mensen best goed, puur op wilskracht. En dat is prima als dat goed voor jou werkt. Niets meer aan doen dus. Maar vaak zie je dan dat je die wilskracht ook maanden of zelfs jaren later nog steeds nodig hebt. Tevens is de kans op terugval 85%.

In sommige situaties zoals stressmomenten, verdriet, verveling of bij een feestje of etentje. Of op vakantie. Lange tijd gaat het goed, en ineens heb je weer ontzettend zin in een sigaret, of heb je er al eentje opgestoken, net zoals vroeger op de automatische piloot.

Hoe zou het voelen als je die wilskracht niet meer nodig hebt, gewoon omdat je het GEVOEL hebt een niet roker te zijn. Geen behoefte te voelen om te roken, geen nicotinevervangers nodig hebben en ook niet te hoeven compenseren met snoepen of méér eten, zodat je kilo’s aankomt. Dat hebben niet rokers allemaal niet nodig.

En laat hypnose nu net daarvoor zorgen: de behoefte om te roken verdwijnt, zelfs elke gedachte aan sigaretten verdwijnt en je voelt je eindelijk vrij van die vervelende gewoonte.

En het werkt ook voor jou. Als je tenminste gemotiveerd bent om écht te stoppen (en niet omdat het moet van je man, vrouw of je arts).

 

Het nieuwe stoppen-met-roken protocol waar ik mee werk is een van de meest effectieve wereldwijd, ontwikkeld door de twee bekendste hypnotherapeuten in Engeland en toegepast bij al meer dan 30.000 rokers, waarvan meer dan 90% gestopt is na één sessie.

De  sessie is niet standaard, maar helemaal op jou en jouw persoonlijke situatie afgestemd.

Op aanvraag zijn ook groepssessies mogelijk.

Wil je méér weten, of ken je iemand die heel graag wil stoppen?

Neem vrijblijvend contact met me op en ik vertel je alles hierover, zodat ook jij straks een tevreden, vrije niet-roker bent.

 

 

Lees verder