Uw hypnotherapeut in Venlo: Annemie Derix

De overstap naar hypnotherapie:

Sinds meer dan 25 jaar ben ik werkzaam geweest in mijn eigen praktijk gericht op het verzorgen van mensen. Maar dan vooral de buitenkant, als schoonheidsspecialiste en pedicure. Ondanks dat ik dit werk altijd met veel plezier heb gedaan voelde ik dat ik toe was aan verandering.

Hypnotherapie

Inmiddels alweer bijna vier jaar  geleden heb ik een webinar gevolgd over het oplossen van problemen door het inzetten van hypnose technieken.

Er ging een nieuwe wereld voor mij open: ik had geen idee hoe veelzijdig hypnotherapie is en hoeveel je ermee kunt bereiken. Hier wilde ik méér van weten. Ik ben toen dan ook de opleiding gaan volgen voor hypnose therapeut, bij het HIN (Hypnose Instituut Nederland),  het grootste opleidingsinstituut van ons land op dit terrein.

Inmiddels mag ik mezelf  gecertificeerd hypnotherapeut noemen en volg  nog regelmatig trainingen, bijscholingen en Masterclasses van zowel binnenlandse als buitenlandse top trainers om te blijven leren over dit boeiende vak. Met enige regelmaat zal ik hierover  en over mijn ervaringen in mijn dagelijkse praktijk, berichten posten op Facebook en op deze website (zie hoofdstuk Berichten).

Ik help mensen van alle leeftijden, maar mijn hart gaat vooral uit naar het werken met kinderen.  Elk kind verdient het om gewoon kind te kunnen zijn, te spelen, te lachen, te leren en te genieten. En als ik daar een bijdrage aan kan doen ben ik een gelukkig mens!

Tot nu toe heb ik al veel mensen kunnen helpen. Ik blijf het ontzettend boeiend vinden hoe snel veranderingen kunnen plaatsvinden met behulp van hypnose therapie, en hoe een paar sessies mensen kunnen helpen weer in hun kracht te staan en zich beter te voelen.

Mag ik jou ook helpen?

Annemie Derix,  Hypnotherapeut bij HiC Hypnotherapie Venlo.