fbpx

Hypnose en Kinderen: Hypnose is cool!

JE KIND WEER BLIJ IN SLECHTS EEN PAAR SESSIES!

De kindertijd kan een heerlijke tijd zijn.

Een tijd van spelen, leren, lol maken, vallen en weer opstaan, zorgeloos zijn en groeien. En gelukkig is dat vaak ook zo.

Maar ook vaak, en helaas steeds vaker, hoor je van kinderen die niet zorgeloos zijn, die zich eenzaam voelen, angstig zijn, weinig zelfvertrouwen hebben en gewoon niet lekker in hun vel zitten. Of last hebben van drukte en onrust in hun hoofd.

Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om deze kinderen weer in hun kracht te zetten en ze weer gewoon kind laten zijn.

Hypnotherapie werkt erg goed bij kinderen en kan er voor zorgen dat ze weer in hun levenskracht  komen. Diverse technieken worden hierbij gecombineerd tot een fantastisch werkend kinderhypnose programma. Het werken volgens deze nieuwste inzichten heeft bewezen uitstekende resultaten te behalen. Overigens ervaren kinderen een hypnose sessie als heel leuk: ze hebben het gevoel in een sprookje of een spannend verhaal te zitten waar ze zelf de hoofdrol spelen. Het geeft ze weer het gevoel in controle te zijn. Cool toch?

Maak jij je zorgen om je kind, of merk je dat je kind niet goed in zijn of haar vel zit? Laat je kind weer kind zijn!

Wellicht kan ik je daarmee helpen.

Wil je méér weten, neem dan contact op via info@hic-hypnotherapie.nl

We maken dan een afspraak voor een oriënterend gesprek waarin ik je kan vertellen hoe ik werk en hoe hypnotherapie ook jouw kind kan helpen.

Hieronder de Magische Spiegel kindermeditatie, waar jullie s’avonds samen naar kunnen luisteren voor het slapen gaan.