fbpx

Hechtingsproblemen oplossen met hypnose.

Als je een kindje krijgt wil je niets liever dan dat je kindje gezond en blij is. Maar soms merk je dat je kindje veel huilt, angstig lijkt of ademhalingsproblemen heeft. Of je merk bij jezelf dat je je onzeker voelt, of dat je niet dát moedergevoel hebt dat je zou willen hebben.  Het kan zijn dat de natuurlijke moeder-kind binding dan niet helemaal goed is gegaan.  Want soms gebeuren er  dingen tijdens je zwangerschap of je bevalling waar je geen invloed op hebt. Je kunt bijvoorbeeld zelf erg ziek zijn geweest, of je hebt een (spoed) keizersnee ondergaan.

Er zijn veel factoren die de moeder-kind binding kunnen verstoren, en het is nooit jouw schuld! Maar gelukkig kan hypnose hier veel aan veranderen.  Het kan jouw gevoel helemaal omdraaien, zodat je je die krachtige oer-moeder gaat voelen. Het bijzondere is dat dat direct effect heeft op je kind.

In het laatste jaar van mijn opleiding tot gecertificeerd hypnotherapeut heb ik over dit onderwerp een scriptie geschreven. In deze scriptie wordt ingegaan op de achtergronden van hechtingsproblemen en worden de mogelijkheden beschreven om met hypnose technieken de hechting te verbeteren of te herstellen. Ook worden er een aantal praktijkvoorbeelden aangehaald en worden de sessies beschreven waarmee hele goede resultaten werden bereikt. Deze verhelderende en inzicht gevende scriptie is nu verkrijgbaar als een e-book.

Wil je het gratis e-book ontvangen? Stuur me dan even een mailtje en je ontvangt het in je mailbox.