Ervaringen

Ervaring met hypnose

Annemie heeft mij met haar hypnose sessies een enorme boost voorwaarts gegeven.

Hoewel ik op de buitenwereld overkom als zelfverzekerd en zelfbewust voelde ik me diep van binnen heel onzeker en worstelde ik met een conflictsituatie. Annemie heeft kans gezien in een drietal hypnose sessies mij van mijn onzekerheid en schuldgevoel af te helpen zodat ik weer in mijn eigen kracht sta en vol vertrouwen verder kan op de ingeslagen weg.

Annemie geeft je vanaf de eerste seconde een gevoel van vol vertrouwen, je ontspant je direct en voelt je volkomen veilig. Ik was zeer sceptisch over hypnose maar moet eerlijk toegeven dat ik hier een totaal verkeerde voorstelling van had. Ik had nooit gedacht dat een hypnose sessie bij Annemie zulke grote positieve gevolgen voor mij zou hebben.

Marie-José.


Na meer dan 20 jaar roken verbaasde het me dat ik zo gemakkelijk kon stoppen na slechts één sessie. Inmiddels ben ik 1 jaar rookvrij. Het is een vreemde gewaarwording dat het van binnen zelfs voelt alsof ik nooit heb gerookt. Mijn onderbewuste geeft me dagelijks een duidelijk signaal: jij bent een niet-roker! En dat helpt. Vooral ook als er mensen om je heen roken.

Nina K.


Ik heb bij Annemie Derix hypnosetherapie gehad i.v.m. mijn hoogtevrees, waar ik al jaren erg veel last van had.
Na EEN behandeling bij Annemie was ik er blijvend van af.
Ben inmiddels met mijn kleinkinderen in de Efteling met de “Pagode” op 45 meter hoogte geweest zonder enige vorm van angst. Ben blij het gedaan te hebben.
De behandeling is overigens ook heel prettig.
Annemie F.


Beste Annemie,

Onder hypnose gaan was anders dan ik me had voorgesteld. Je bent vol bij bewustzijn maar het lichaam is helemaal ontspannen en los. Ik heb het als zeer prettig ervaren en heb er ook zeker baat bij gehad.

Mocht het nog eens nodig zijn kom ik zeker weer bij jou.

Groetjes, Lily


Stoppen met roken met hulp van hypnose, alhoewel ik sceptisch was, wilde ik het graag doen maar dan wel bij iemand die ik vertrouw en waar ik me veilig voel in die hypnose.

Dat vond ik bij Annemie.

Annemie heeft me alles rustig uitgelegd en de hypnose sessie is begonnen. 

Na een hypnose sessie  ben ik een niet roker. 

Super blij ! 

Rita, Venlo

_____________________________________________________________________________________________________

febr. 2018

Eindelijk lukt het!

Na 1,5 jaar van alles en nog wat geprobeerd te hebben om eindelijk wat kilo’s kwijt te raken had ik de moed al bijna opgegeven. Toen hoorde ik van de virtuele maagverkleining met hypnose en het sprak me meteen aan.

Een afspraak gemaakt bij Annemie en meteen in het nieuwe jaar aan de slag gegaan. Nu, een kleine 8 weken later, ben ik al 11,5 kg kwijt!! Ik durf het nog steeds amper te geloven hoe makkelijk het lukt en hoe super ik me hiermee voel. Heb nog een paar kilo’s te gaan, maar heb er alle vertrouwen in. De hypnose is heerlijk en doet eigenlijk nog veel meer voor je, dan je “alleen” laten afvallen. Annemie doet het super, je voelt je veilig en relaxt bij haar.

Petra, Venlo


Van maat XL naar M, van 46 naar 40-42!? Zonder moeite, zonder honger, zonder lastig vol te houden diëten of eindeloos sporten (waar je eigenlijk geen zin in hebt 😉 ). Dat kan niet, zul je denken. Ja wel! Het kan!! In November, bijna 100 kg zwaar, heb ik door Annemie onder hypnose de maagband laten plaatsen. Hypnotische suggestie aan je onderbewuste dat je niet veel meer kunt eten en minder trek hebt, dat je minder trek hebt in zoet en dat een klein beetje van iets lekkers, ook lekker is!

Ik was nog nooit gehypnotiseerd, geen idee wat ik kon verwachten, maar wel alle vertrouwen in Annemie!

En het werkt! Sinds november ben ik rustig en gestaag gewicht verloren! Geen honger, niet licht in mijn hoofd en gewoon alleen maar de honden dagelijks uitlaten (toegegeven, ik zit nu op 15.000 stappen per dag!).

Vanmorgen toonde de weegschaal mij 82,6 kg! En kon ik mijn nette zwarte sollicitatiepak weer aan, dat 18! jaar in de kast heeft gehangen (maatje 42).

Ik voel me geweldig! Ik ben fit, pas weer in leuke kleren en durf weer strakkere shirts aan (wil ze zelfs aan, want die laten zien hoe slank ik ben geworden).

Ingrid


juni 2018
(bericht op Facebook)

Shout it out loud !!!!
Post op FB niet graag iets met mij erop … maar in dit geval wil ik wel een uitzondering maken.
!!! Me is so happy ….. een DIK dankjewel aan Annemie Derix !
16 kg geleden kwam ik op 2 januari wanhopig naar Annemie. Ergens in maart was ik “klaar” …durf het amper te geloven of te schrijven, maar tot nu toe is het een makkie om het op peil te houden !
Ja, hypnose is echt mega cool !!!!! En Annemie is een kei!! 
Afvallen ? Stoppen met roken ? af komen van onzekerheid of als je met iets worstelt ? Kan het alleen maar aanbevelen !

Petra

______________________________________________________________________________________________________

november 2018

“Ik ben super geholpen d.m.v. de hypnose sessies!

Annemie zorgde ervoor dat ik me direct op mijn gemak voelde, me prettig voelde en me kon ontspannen.

Voordat ik bij Annemie kwam, was ik al bekend met hypnose, maar daarvoor had ik er een heel ander beeld bij dan het in werkelijkheid is.
Je lichaam is helemaal ontspannen, maar je bent niet ‘weg’. Je bent bij bewustzijn en kan gewoon praten.
Het was een hele fijne ervaring. Aanrader!

Bedankt Annemie!”

______________________________________________________________________________________________________

Hier mijn ervaring:

Mijn energetische therapeut zei, misschien is hypnotherapie iets voor jou.

Het sprak mij ontzettend aan hoe jij er over dacht en er in stond, als schoonheidsspecialiste wilde je meer voor de mensen betekenen.

Hypnose:  voor mijn gevoel mijn laatste strohalm. Ik worstelde al heel lang (eigenlijk mijn hele leven al) met angsten en onzekerheden. Heel veel geprobeerd om er van af te komen. 3 sessies heb ik gehad.  Bij de eerste hypnose behandeling voelde ik geen verbetering. Maar nu voel ik mij heel goed, vrij van angsten en onzekerheden. Niet meer piekeren en overal zorgen om maken. Er is een wondertje gebeurd, nu heb ik gelukkig zelfvertrouwen, ben blij en tevreden met de kleine mooie dingen in het leven en ik kan nu echt genieten. Wel visualiseer ik, zoveel mogelijk een zin{nen}/woord herhalen voor mij zelf.

Carla.

______________________________________________________________________________________________________

December 2018

Ik zou je nog even op de hoogte brengen :); Het gaat goed! Voel me goed en zekerder. Merk dat ik veel meer op m’n gemak ben tijdens het ontmoeten van nieuwe mensen en tijdens de gesprekken. Dat  is echt super!

xxx

______________________________________________________________________________________________________

Februari 2019

Hypnose is zeker cool! Ik was eerst heel sceptisch en twijfelde of ik d.m.v. hypnose wel echt af kon vallen maar het werkt echt!

Toen ik in juli begon woog ik bijna 110 kilo. Met mijn lengte van 1.64 is dat veel te veel.

Meteen na de eerste sessie merkte ik al dat ik anders ging eten maar vooral denken. Nu, 8 maanden later, ben ik ruim 20 kilo kwijt en voel me al een stuk beter.

Ik ben er nog niet, maar ik merk wel dat die knop die om moet om af te vallen ook echt om is en om zal blijven. Ik raad het iedereen aan om te doen!

E. uit Venlo

_____________________________________________________________________________

februari 2019

Ik had met Annemie een afspraak gemaakt om te proberen de relatie met mijn oudste dochter te verbeteren door middel van een hechtings sessie met hypnose.

De relatie met mijn oudste kind was altijd al lastiger dan met de andere kinderen. Ondanks dat ik heel veel van haar houd was er vanaf haar jeugd altijd al veel ruzie en het leek alsof ze het nooit met mij eens kon zijn. Toen ik van haar beviel was een spoedkeizersnee nodig geweest. Ik heb toen een volledige narcose gehad en was erg ziek en had veel pijn toen ik bijkwam. Het heeft meer dan een halve dag geduurd voordat ik mijn baby in mijn armen kon en wilde houden.

Met de andere kinderen ging de bevalling prima en deze kon ik dan ook meteen bij me houden. Ik voelde me ook vaak schuldig omdat ik het gevoel had dichter bij de andere kinderen te staan dan bij mijn oudste.

Annemie legde mij uit dat alles wat er was gebeurd met de bevalling en de dagen erna ertoe kan hebben geleid dat er geen goede hechting tussen mij en mijn kind was ontstaan. Ik ben de sessie ingegaan zonder veel verwachtingen, daar mijn dochter inmiddels al een volwassen vrouw van 27 is.

Mijn dochter woont in het buitenland en komt af en toe een weekje logeren. Ondanks dat ik het heerlijk vind om haar te zien was er ook altijd veel spanning. Hoe zou het deze keer gaan? Zou ze na een paar dagen weer boos vertrekken?

Annemie heeft mij in hypnose gebracht en me laten voelen hoe het zou zijn geweest als deze bevalling op een fijne en natuurlijke manier zou zijn verlopen, net als bij mijn andere kinderen. Ik had niet verwacht dat er zoveel emotie naar boven zou komen maar heb het maar gewoon laten gebeuren. Het voelde helemaal anders toen ik uit de hypnose kwam. Annemie heeft ook nog iets gedaan om mijn dochter letterlijk dichter bij mij te laten staan.

Nu, enkele maanden later lijkt de relatie helemaal veranderd. Het is gezellig als ze komt, en de scherpe kantjes zijn er volledig van af. We hebben nog steeds wel eens een meningsverschil maar het escaleert niet meer. Ik voel me ook veel rustiger naar haar toe. Ik had niet verwacht dat één sessie zoveel verschil kan maken.

mevr. P. , Venlo