fbpx

Ervaringen

Mei 2020

Beste Annemie,

Alweer 10 dagen geleden hebben we mijn behandeling afgesloten en geëvalueerd.

Nogmaals bedankt voor je professionaliteit in aanpak en uitvoering.

Je hebt me echt geholpen om uit mijn burn-out/depressie te komen.

Aanvankelijk was ik nogal sceptisch over hypnose. Had een totaal verkeerd beeld (vooroordeel dus gebaseerd op de televisie hypnose shows).

Echter na de proefsessie, voelde ik ‘iets’ gebeuren.

Je gaf me het vertrouwen ‘ dat het uiteindelijk wel goed komt’; dat er tijd voor nodig is en dat de kracht in jezelf zit. Je moet deze alleen weten te vinden en leren aan te spreken.

De simpele technieken en tools die je aanreikte, werken voor mij best wel goed. Eigenwijs als ik ben, pas ik ze wel op mijn manier toe. Echter het helpt en dat is uiteindelijk ook de bedoeling.

Kortom de ontdekkingsreis naar mezelf en het communiceren met mijn onderbewuste ik is gestart en daar ben ik blij om.

Nogmaals dank.

T. uit Venlo

_____________________________________________________________________________________________

oktober 2019

Kort samengevat: WAUW!

Wat gebeurt er met mij?

Lang verhaal:

Ik ken Annemie al een hele tijd en we komen elkaar steeds weer tegen. Een mooie vrouw met een realistische kijk op het leven.

Maar goed, wat is me overkomen? Ik was eigenlijk nieuwsgierig wat het werk van een hypnotherapeut inhield en ik had de vraag: “zou ik het mijn clienten aanbevelen? (ben paramedicus)”. Ik had voor mijn gevoel niet echt een groot issue, maar van vroeger uit bezat ik een grote onzekerheid en die zat me danig in de weg en kostte veel energie (daar ben ik u achter gekomen).

Dit is nu verleden tijd binnen drie sessies.

Ik kan het haast niet bevatten  maar er gebeurt zoveel in mijn lichaam. Zonder al te veel inspanning en met een paar handige tools.

Wat heb ik ervaren:

Ik ben zelfverzekerd, ik heb zelfvertrouwen.

Sta stevig in mijn schoenen naast mijn dochter (een mooie en sterke persoonlijkheid), waar ik eerst hard voor moest werken om als moeder naast haar te staan, sta ik er nu “gewoon”.

Ik schrik af en toe van mezelf, van mijn eigen reacties: ik ben veel duidelijker naar mensen toe, maar niet brutaal. Ik “durf” weer meer te bellen. Ik word niet meer snel boos, en als ik wel boos word (soms zit het oude stramien er nog een beetje in), dan denk ik binnen 1 seconde: waarom reageer je nu zo?

Er is meer gezelligheid in huis. Ik krijg meer werk verzet. Waar ik eerst liep te stressen (wat moet ik nog allemaal), heb ik nu zeeën van tijd.

Ik zing weer! Arme auto, moet mijn “gekraai”  nu echt ieder moment van de dag aanhoren. Ik sta ’s morgens vol energie op en heb geen gedachten meer in mijn hoofd van wat ik allemaal moet (dat was altijd mijn vaste denkpatroon, maar is nu weg!). Ik neem tussendoor meer rust en ben ’s avonds niet moe te krijgen.

Ik lach weer meer!

Ik zet al veel om in positieve gedachten, waar ik soms echt de grootste “mopperkoningin was, maar het kan nóg positiever. Leerproces?

Het slaat zelfs over op de kinderen, de jongste onderneemt opeens dingen die ze voorheen echt niet zou doen. Ze trekt zich minder aan van wat andere kinderen zeggen tegen haar of over andere kinderen, of ze bespreekt dit ineens met mij.

Ik kan me beter concentreren op mijn omgeving en op wat gezegd  wordt. Ik ben over het algemeen rustiger of beter gezegd ik voel me nu zo van binnen.

Van de week werd tijdens een lezing gevraagd “welk cijfer geef je je leven?”. Ik wilde uitschreeuwen: “een 10!”, maar bescheiden als ik ben bij de 9 mijn vinger in de lucht gestoken (ik wilde nog net niet als enige bij de 10 gaan staan: ik ging weer nadenken).

Laat dit hele prachtige gebeuren nog maar een tijd doorgaan. Ik voel me nog één brok energie (lees: stuiterbal), aar volgens Annemie zal dit zich nog meer settelen. Het doseren hiervan is nog een beetje lastig, maar laat maar komen!

En dit alles na drie sessies, en er komt nog meer bij, elke dag!

Mooi, te mooi!

Een groot dankjewel!

L. uit Venlo

_________________________________________________________________________________________________

 

Annemie heeft mij met haar hypnose sessies een enorme boost voorwaarts gegeven.

Hoewel ik op de buitenwereld overkom als zelfverzekerd en zelfbewust voelde ik me diep van binnen heel onzeker en worstelde ik met een conflictsituatie. Annemie heeft kans gezien in een drietal hypnose sessies mij van mijn onzekerheid en schuldgevoel af te helpen zodat ik weer in mijn eigen kracht sta en vol vertrouwen verder kan op de ingeslagen weg.

Annemie geeft je vanaf de eerste seconde een gevoel van vol vertrouwen, je ontspant je direct en voelt je volkomen veilig. Ik was zeer sceptisch over hypnose maar moet eerlijk toegeven dat ik hier een totaal verkeerde voorstelling van had. Ik had nooit gedacht dat een hypnose sessie bij Annemie zulke grote positieve gevolgen voor mij zou hebben.

Marie-José.


Na meer dan 20 jaar roken verbaasde het me dat ik zo gemakkelijk kon stoppen na slechts één sessie. Inmiddels ben ik 1 jaar rookvrij. Het is een vreemde gewaarwording dat het van binnen zelfs voelt alsof ik nooit heb gerookt. Mijn onderbewuste geeft me dagelijks een duidelijk signaal: jij bent een niet-roker! En dat helpt. Vooral ook als er mensen om je heen roken.

Nina K.


Ik heb bij Annemie Derix hypnosetherapie gehad i.v.m. mijn hoogtevrees, waar ik al jaren erg veel last van had.
Na EEN behandeling bij Annemie was ik er blijvend van af.
Ben inmiddels met mijn kleinkinderen in de Efteling met de “Pagode” op 45 meter hoogte geweest zonder enige vorm van angst. Ben blij het gedaan te hebben.
De behandeling is overigens ook heel prettig.
Annemie F.


Beste Annemie,

Onder hypnose gaan was anders dan ik me had voorgesteld. Je bent vol bij bewustzijn maar het lichaam is helemaal ontspannen en los. Ik heb het als zeer prettig ervaren en heb er ook zeker baat bij gehad.

Mocht het nog eens nodig zijn kom ik zeker weer bij jou.

Groetjes, Lily


Stoppen met roken met hulp van hypnose, alhoewel ik sceptisch was, wilde ik het graag doen maar dan wel bij iemand die ik vertrouw en waar ik me veilig voel in die hypnose.

Dat vond ik bij Annemie.

Annemie heeft me alles rustig uitgelegd en de hypnose sessie is begonnen. 

Na een hypnose sessie  ben ik een niet roker. 

Super blij ! 

Rita, Venlo

_____________________________________________________________________________________________________

febr. 2018

Eindelijk lukt het!

Na 1,5 jaar van alles en nog wat geprobeerd te hebben om eindelijk wat kilo’s kwijt te raken had ik de moed al bijna opgegeven. Toen hoorde ik van de virtuele maagverkleining met hypnose en het sprak me meteen aan.

Een afspraak gemaakt bij Annemie en meteen in het nieuwe jaar aan de slag gegaan. Nu, een kleine 8 weken later, ben ik al 11,5 kg kwijt!! Ik durf het nog steeds amper te geloven hoe makkelijk het lukt en hoe super ik me hiermee voel. Heb nog een paar kilo’s te gaan, maar heb er alle vertrouwen in. De hypnose is heerlijk en doet eigenlijk nog veel meer voor je, dan je “alleen” laten afvallen. Annemie doet het super, je voelt je veilig en relaxt bij haar.

Petra, Venlo


Van maat XL naar M, van 46 naar 40-42!? Zonder moeite, zonder honger, zonder lastig vol te houden diëten of eindeloos sporten (waar je eigenlijk geen zin in hebt 😉 ). Dat kan niet, zul je denken. Ja wel! Het kan!! In November, bijna 100 kg zwaar, heb ik door Annemie onder hypnose de maagband laten plaatsen. Hypnotische suggestie aan je onderbewuste dat je niet veel meer kunt eten en minder trek hebt, dat je minder trek hebt in zoet en dat een klein beetje van iets lekkers, ook lekker is!

Ik was nog nooit gehypnotiseerd, geen idee wat ik kon verwachten, maar wel alle vertrouwen in Annemie!

En het werkt! Sinds november ben ik rustig en gestaag gewicht verloren! Geen honger, niet licht in mijn hoofd en gewoon alleen maar de honden dagelijks uitlaten (toegegeven, ik zit nu op 15.000 stappen per dag!).

Vanmorgen toonde de weegschaal mij 82,6 kg! En kon ik mijn nette zwarte sollicitatiepak weer aan, dat 18! jaar in de kast heeft gehangen (maatje 42).

Ik voel me geweldig! Ik ben fit, pas weer in leuke kleren en durf weer strakkere shirts aan (wil ze zelfs aan, want die laten zien hoe slank ik ben geworden).

Ingrid


juni 2018
(bericht op Facebook)

Shout it out loud !!!!
Post op FB niet graag iets met mij erop … maar in dit geval wil ik wel een uitzondering maken.
!!! Me is so happy ….. een DIK dankjewel aan Annemie Derix !
16 kg geleden kwam ik op 2 januari wanhopig naar Annemie. Ergens in maart was ik “klaar” …durf het amper te geloven of te schrijven, maar tot nu toe is het een makkie om het op peil te houden !
Ja, hypnose is echt mega cool !!!!! En Annemie is een kei!! 
Afvallen ? Stoppen met roken ? af komen van onzekerheid of als je met iets worstelt ? Kan het alleen maar aanbevelen !

Petra

______________________________________________________________________________________________________

november 2018

“Ik ben super geholpen d.m.v. de hypnose sessies!

Annemie zorgde ervoor dat ik me direct op mijn gemak voelde, me prettig voelde en me kon ontspannen.

Voordat ik bij Annemie kwam, was ik al bekend met hypnose, maar daarvoor had ik er een heel ander beeld bij dan het in werkelijkheid is.
Je lichaam is helemaal ontspannen, maar je bent niet ‘weg’. Je bent bij bewustzijn en kan gewoon praten.
Het was een hele fijne ervaring. Aanrader!

Bedankt Annemie!”

______________________________________________________________________________________________________

Hier mijn ervaring:

Mijn energetische therapeut zei, misschien is hypnotherapie iets voor jou.

Het sprak mij ontzettend aan hoe jij er over dacht en er in stond, als schoonheidsspecialiste wilde je meer voor de mensen betekenen.

Hypnose:  voor mijn gevoel mijn laatste strohalm. Ik worstelde al heel lang (eigenlijk mijn hele leven al) met angsten en onzekerheden. Heel veel geprobeerd om er van af te komen. 3 sessies heb ik gehad.  Bij de eerste hypnose behandeling voelde ik geen verbetering. Maar nu voel ik mij heel goed, vrij van angsten en onzekerheden. Niet meer piekeren en overal zorgen om maken. Er is een wondertje gebeurd, nu heb ik gelukkig zelfvertrouwen, ben blij en tevreden met de kleine mooie dingen in het leven en ik kan nu echt genieten. Wel visualiseer ik, zoveel mogelijk een zin{nen}/woord herhalen voor mij zelf.

Carla.

______________________________________________________________________________________________________

December 2018

Ik zou je nog even op de hoogte brengen :); Het gaat goed! Voel me goed en zekerder. Merk dat ik veel meer op m’n gemak ben tijdens het ontmoeten van nieuwe mensen en tijdens de gesprekken. Dat  is echt super!

xxx

______________________________________________________________________________________________________

Februari 2019

Hypnose is zeker cool! Ik was eerst heel sceptisch en twijfelde of ik d.m.v. hypnose wel echt af kon vallen maar het werkt echt!

Toen ik in juli begon woog ik bijna 110 kilo. Met mijn lengte van 1.64 is dat veel te veel.

Meteen na de eerste sessie merkte ik al dat ik anders ging eten maar vooral denken. Nu, 8 maanden later, ben ik ruim 20 kilo kwijt en voel me al een stuk beter.

Ik ben er nog niet, maar ik merk wel dat die knop die om moet om af te vallen ook echt om is en om zal blijven. Ik raad het iedereen aan om te doen!

E. uit Venlo

_____________________________________________________________________________

februari 2019

Ik had met Annemie een afspraak gemaakt om te proberen de relatie met mijn oudste dochter te verbeteren door middel van een hechtings sessie met hypnose.

De relatie met mijn oudste kind was altijd al lastiger dan met de andere kinderen. Ondanks dat ik heel veel van haar houd was er vanaf haar jeugd altijd al veel ruzie en het leek alsof ze het nooit met mij eens kon zijn. Toen ik van haar beviel was een spoedkeizersnee nodig geweest. Ik heb toen een volledige narcose gehad en was erg ziek en had veel pijn toen ik bijkwam. Het heeft meer dan een halve dag geduurd voordat ik mijn baby in mijn armen kon en wilde houden.

Met de andere kinderen ging de bevalling prima en deze kon ik dan ook meteen bij me houden. Ik voelde me ook vaak schuldig omdat ik het gevoel had dichter bij de andere kinderen te staan dan bij mijn oudste.

Annemie legde mij uit dat alles wat er was gebeurd met de bevalling en de dagen erna ertoe kan hebben geleid dat er geen goede hechting tussen mij en mijn kind was ontstaan. Ik ben de sessie ingegaan zonder veel verwachtingen, daar mijn dochter inmiddels al een volwassen vrouw van 27 is.

Mijn dochter woont in het buitenland en komt af en toe een weekje logeren. Ondanks dat ik het heerlijk vind om haar te zien was er ook altijd veel spanning. Hoe zou het deze keer gaan? Zou ze na een paar dagen weer boos vertrekken?

Annemie heeft mij in hypnose gebracht en me laten voelen hoe het zou zijn geweest als deze bevalling op een fijne en natuurlijke manier zou zijn verlopen, net als bij mijn andere kinderen. Ik had niet verwacht dat er zoveel emotie naar boven zou komen maar heb het maar gewoon laten gebeuren. Het voelde helemaal anders toen ik uit de hypnose kwam. Annemie heeft ook nog iets gedaan om mijn dochter letterlijk dichter bij mij te laten staan.

Nu, enkele maanden later lijkt de relatie helemaal veranderd. Het is gezellig als ze komt, en de scherpe kantjes zijn er volledig van af. We hebben nog steeds wel eens een meningsverschil maar het escaleert niet meer. Ik voel me ook veel rustiger naar haar toe. Ik had niet verwacht dat één sessie zoveel verschil kan maken.

mevr. P. , Venlo

__________________________________________________________________________________________________

juni 2019

Ik heb heel veel jaren geworsteld met mijn gewicht. Ik ben zo’n 10 kilo te zwaar en van tijd tot tijd ben ik een poosje streng en val ik af. Dan gaat het een poosje goed en dan zak ik weer af naar het oude eetpatroon. Daar baal ik al jaren van, maar ik wist niet hoe ik dit op kan lossen. Tot ik op tv iemand zag die het over hypnose had: dan wordt je eetpatroon blijvend veranderd.

Dát was wat ik wilde dus ik besloot ervoor te gaan. Ik had het geluk dat ik Annemie op dat moment leerde kennen, ik voelde me meteen vertrouwd met haar en besloot haar te vragen me te helpen met de overtollige kilo’s.

Net als de meeste mensen was ik nooit onder hypnose geweest, ik kende het alleen van tv. Wat Annemie doet is daar niet mee te vergelijken. Ook als ze me onder hypnose heeft gebracht ben ik me bewust van mezelf, ik voel me alleen heerlijk ontspannen. Annemie heeft onder hypnose een virtuele maagband aangebracht. Dat heeft gezorgd voor 5 kilo gewichtsverlies tot nu toe. En, het belangrijkste is, dat ging probleemloos!

Mijn eetpatroon is veranderd: ik eet minder, gezonder, minder vaak en veel bewuster. En het mooiste: ik hoef er geen moeite voor te doen. Door de hypnose sessies is er iets in mij  veranderd waardoor ik andere keuzes maak. Ik wil graag nog wat meer kilo’s kwijt en ik ben ervan overtuigd dat dat gaat lukken. Mijn relatie tot voeding is veranderd, ik ben niet langer bang dat ik teveel eet, of de verkeerde dingen. Want ik ervaar dat ik zelf weer de baas ben over wat ik eet, hoeveel en wanneer en na al die jaren worstelen is dat een heerlijk gevoel.

Daarnaast heeft Annemie me ook geholpen met wat andere problemen waar is steeds weer tegenaan liep. Ook daar is iets verschoven: ik voel me zelfverzekerder en maak gemakkelijker keuzes. Verdriet van heel vroeger heeft een plaats gekregen.

Mijn mening is: 10 kilo afvallen lukt iedereen wel, maar blijvend je houding tegenover eten veranderen… dat is een ander verhaal. Dat is precies wat Annemie bij mij is gelukt en daar ben ik superblij mee!

Marian, Stramproy

________________________________________________________________________________________________

Juli 2019

Hieronder een klein stukje uit een mail die ik ontving:

 

Hoi Annemie

Ik sta er echt van te kijken wat de hypnose tot nu toe heeft gedaan. Ik sta echt versteld….
Mijn angstgevoelens zijn in principe gewoon weg. Ik had afgelopen week therapie en de bedoeling was dat we het volgende stukje angsten gingen aanpakken, dus een van mijn angsten benoemen, een cijfer geven enz, maar eerlijk gezegd lukte dat niet zo goed. Ik ben zelfs begonnen met het afbouwen van de (medicatie) (met goedkeuring van de therapeute) en ik heb wel wat ‘afkickverschijnselen’ maar geen angsten. Dit is echt een vreemde gewaarwording, wel eentje waar ik heel blij mee ben.

__________________________________________________________________________________________________

augustus 2019

Mijn ervaring met de hypnose-therapie van Annemie is boven verwachting. Ik heb het ervaren als heel heilzaam. Ik ben nu een veel gelukkiger mens. Mijn partner, die niet erg voor dit soort dingen is, zei zelfs lachend: “Kun je niet nog eens heen gaan? Dit doet je goed!”
Het was voor mij heel eenvoudig om de duidelijke aanwijzingen van Annemie te volgen en het voelde ook heel vertrouwd en veilig met haar. Bij het woord hypnose denk je al gauw aan trucjes en het idee dat je dingen doet waar je geen weet van hebt, maar je bent gewoon in een zeer ontspannen staat en daardoor kun je makkelijker in je onderbewuste rondhuppelen.
Na de eerste keer voelde het al alsof ik een enorme rugzak met waardeloze bagage had afgegooid. Ik ging toen al lichter door het leven. En werd ‘s morgens met een glimlach op mijn gezicht wakker. Tijdens de tweede sessie voelde ik me alsof ik in de hemel was. Weer heb ik veel kunnen opruimen en contact kunnen maken met mijn ware zelf. Kortom het was een bijzondere ervaring, die ik iedereen kan aanraden.

Jolanda, Lobith