Disclaimer

Hypnose mag niet gezien worden als vervanging voor een medische behandeling, wél als aanvulling daarop. In sommige gevallen is toestemming van je behandelend arts nodig voordat we de sessies doen.

Ik help jou je patronen te doorbreken, maar het blijft jouw verantwoordelijkheid. Ik zal dit uitleggen:  Hypnotherapie is als een reis die we samen maken. Jij rijdt en zit achter het stuur van de auto. Je hebt echter al geruime tijd een oude wegenkaart gebruikt die jou niet heeft gebracht waar je naartoe wilt. Ik heb een splinternieuwe wegenkaart die je wél de juiste route wijst. Als je mijn aanwijzingen precies volgt komen we samen heel ver. Maar het blijft jouw reis, waarbij jij ten allen tijde de controle hebt en de vrijheid om je eigen keuzes te maken. Maar als jij écht wilt veranderen, dan lukt dat ook!

Kortgezegd: hypnotherapie neemt nooit de verantwoordelijkheid over jouw leven en jouw keuzes weg; het wijst je alleen naar nieuwe wegen. Wegen waarvan je je niet bewust was.  Het is en blijft jouw keuze om daarin mee te gaan zodat je je weer sterker, vrijer en blijer kunt voelen.