fbpx

De sessies.

Hypnose is Change!

Afhankelijk van het probleem waar jij doorheen wilt werken spreken we gemiddeld 3 sessies af. In de praktijk is gebleken dat dat over het algemeen voldoende is. Indien nodig of gewenst, kunnen er enkele sessies worden toegevoegd.

Voor een traject gewichtsbeheersing werk ik meestal met 5 sessies. Vooral wanneer jij van jezelf weet dat je een “emotie”eter bent, zitten er vaak lagen onder (als een ui!) die we een voor een gaan losmaken. En daar is iets meer tijd voor nodig.

Hoe we precies te werk gaan en hoe de sessies worden opgebouwd is afhankelijk van datgene waar jij doorheen wilt werken. Soms zijn dat meerdere dingen, vaak dingen uit het verleden waar je nog last van hebt. Het is voor iedereen anders. Daarom is ook elk traject en elke sessie anders. Elk mens is tenslotte uniek, zit anders in elkaar en heeft zijn eigen ervaringen. De sessies worden dan ook helemaal op jou afgestemd zodat de voor jou gewenste resultaten snel kunnen worden bereikt.

Per sessie wordt gemiddeld 2 uur tijd voor je ingepland. Bij vervolgsessies kan die tijd iets korter zijn, afhankelijk van jouw situatie.

Als je blijft doen en denken zoals je altijd deed, zal er niets veranderen. Hypnose helpt je om je overtuigingen over jezelf te veranderen zodat jij je beter gaat voelen.

Hypnose is Change!