De sessies.

Hypnose is Change!

Afhankelijk van het probleem waar jij doorheen wilt werken spreken we gemiddeld 3 sessies af. In de praktijk is gebleken dat dat over het algemeen voldoende is. Indien nodig of gewenst, kunnen er enkele sessies worden toegevoegd.

Wil je ├ęcht een life changing traject, zodat je voor je rest van je leven je zekerder voelt, zonder al die beperkende overtuigingen die jou tot nu toe hebben tegengehouden om de doelen in jouw leven te behalen, dan is mijn advies, gebaseerd op mijn ervaring met hypnotherapie trajecten, om voor 6 sessies te gaan.

Hoe we precies te werk gaan en hoe de sessies worden opgebouwd is afhankelijk van datgene waar jij doorheen wilt werken. Soms zijn dat meerdere dingen, soms dingen uit het verleden waar je nog last van hebt. Het is voor iedereen anders. Daarom is ook elk traject en elke sessie anders. Elk mens is tenslotte uniek, zit anders in elkaar en heeft zijn eigen ervaringen. Ik werk dan ook niet volgens vaste patronen of protocollen, maar met wat zich op het moment voordoet. Heel persoonlijk dus en voor iedere client anders.

Als je blijft doen en denken zoals je altijd deed, zal er niets veranderen. Hypnose helpt je om je overtuigingen over jezelf te veranderen zodat jij je beter gaat voelen.

Hypnose is Change!