fbpx

Januari 2019

 

 

Na 3 jaren van intensieve studie, waarbij ik heel veel weekenden bij het opleidingsinstituut in Wormerveer heb doorgebracht, stapels boeken heb bestudeerd, veel sessies heb gedaan en een scriptie heb geschreven met als onderwerp Hypnotherapie en Hechtingsproblematiek, heb ik mijn diploma Gecertificeerd Hypnotherapeut in ontvangst mogen nemen.

En ik ben best een beetje trots: de hoogste en meest uitgebreide opleiding die in Nederland te volgen is heb ik nu afgesloten. Met een beetje weemoed besef ik wel dat ik mijn collega studenten zal missen, mijn docenten, vooral hoofdtrainer Edwin Selij,  de trainings sessies die we onderling deden en die me veel over mijzelf hebben geleerd, de fijne gesprekken die we hebben gehad, vooral met mijn mede cursist die elke maand de lange rit vanuit Limburg richting de Zaanstreek samen met mij heeft gemaakt.

Zoveel nieuwe en mooie mensen leren kennen op mijn ontdekkingsreis door hypnoseland! En ondanks dat we allemaal verspreid door Nederland wonen, is de afstand door  social media en internet eigenlijk nog maar klein en kunnen we gemakkelijk contact onderhouden.

Al ruim een jaar geleden ben ik fulltime als hypnotherapeut gaan werken, en mijn praktijk groeit sneller dan ik had verwacht. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Dankbaar voor het vertrouwen van mijn clienten, dankbaar voor mijn ervaren collega’s en docenten die altijd als vraagbaak of sparring partner willen fungeren, dankbaar dat hypnose op mijn weg is gekomen en mij de nieuwe richting in mijn leven heeft gewezen. En last but not least: dankbaar voor mijn lieve partner die mij in alles steunt.

2019 wordt weer een mooi jaar!

Annemie Derix

Annemie Derix

HIC Hypnotherapie

DEEL DEZE BLOG

Facebook
WhatsApp
Print
Email